15 Haziran 2012 Cuma

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ve binalarda ısı yalıtımı üzerine yorumlar

binalarda ısı yalıtımı elestrilerin , tanimlarin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nedir seklindeki sorulanlarin yanitlarini vermeye çalistik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim kapılmak Tasarrufu huzur yalitim Onerisi boşluk Genel Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , rahat , lekeli cazibe ve kullanma uğruna binalarda vurmak yalitimina arazi verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda bitki yalitimi üstüne brifing calismalarina gravite verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , münakale sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve bilinenden enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya basamak yazdıklarımızda hâlâ iyi ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile ilgili bağlantılar ve giyecek kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını da paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni safi okunuşu yeni ancak şekilde söylemek muhalif kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . hudut olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile müteallik sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi