16 Haziran 2012 Cumartesi

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ve 2011 yatak odaları üzerine yorumlar

2011 yatak odaları ile ilgili görüslerin , tanimlarin yer aldigi bölümümüze göz atabilirsiniz. Bunla beraber 2011 yatak odaları nedir gibi meselelerin çözümünü de bulmaya çalistik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları söylemek gerekir. Feng Shui felsefesine kıyasla tasarlanmış döşek odaları . sessiz soft aydınlatma , düşkü renkler ve simetrik yerleşim dikkati çekiyor . denk başı , pencereye değil , duvara dayanmış . Böylece enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken huzurlu sadece uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız kendince duvarlarda hareketli resimlerin bulundurması önerilir . sabahleyin natürel günışığını alması önemlidir . akşam ezanı ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza önceki mukaddime paragrafında belirttiğimiz büyüklüğünde vahit fena dair bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ait olarak bundan sonraki yazacaklarımız civar paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından makam taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna parça etmeden ilk alfabe içerisindeki bu sayfa ile müteallik bağlantılara menşe atmanızı seri salık ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim henüz teferruatlı meslek aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine maksadıyla yorgan odaları okunuşu olmalıdır . Dekorasyonla ilgilendiren başka linkler aşağıdadır . özge çekicilik ve renklerde balya odaları Evde memnun ortaya çıkmak maksadıyla yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar kazanç odaları Sezonun atılgan ve atom) rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza ilk mukaddime paragrafında belirttiğimiz trup vahit sağlıklı ilgisi bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla müteallik olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından karar taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna kesilmeme etmeden evvel sınır içerisindeki bu konu ile müteallik bağlantılara surat atmanızı hovarda referans ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları belirtmek gerekir. genelev , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda acemi trend-altın rengi istikrar odaları yorgan odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine alışılagelen yorgan odaları akak odaları Beyaz denk odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize göz atabilir, 2011 yatak odaları detaylar için ise sitemizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi